USP balk USP balk USP balk USP balk USP balk

Slippies Magnetron Sloffen

Slippies Magnetron sloffen worden 90 seconden in de magnetron opgewarmd bij 800 watt. De warmte pantoffels blijven dan 2 uren warm en garanderen je echt warme voeten. Doordat de Slippies je voeten lekker warm maken, wordt meteen je hele lichaam behaaglijk warm.

Je kan de slippies gewoon aandoen als je op de bank zit of je doet de warmte pantoffels aan in bed, voordat je gaat slapen. Je valt dan gegarandeerd met warme voeten in slaap.

Slippies magnetron sloffen en Magnetron Boots zijn gevuld met korrels van gedroogde lavendel. deze lavendel korrels houden de warmte in de magnetronsloffen lang vast. Tevens zorgt de vulling van deze lavendel in de sloffen er voor dat er een lichte lavendel geur vrijkomt. Deze lavendel geur verdrijft minder aangename voetenluchtjes.

Inmiddels worden de Slippies sloffen van Green Life Value uit Duitsland vaak nagemaakt. Je kan de namaak magnetron sloffen vinden bij de Blokker, de Marskramer, de Xenos en bij diverse internetwinkels. Vaak heten ze dan anders, zoals bijvoorbeeld Hot Feet of Hot Boots.

De Hot Feet staan voor namaak Slippies sloffen. de Hot Boots staan voor namaak Slippies magnetron Boots.

Deze nep Slippies zijn echter lang zo goed niet als de echte originele Slippies. De stiknaden laten snel los, waardoor de korrels uit de magnetronsloffen vallen. Ook worden namaak Slippies sneller vies. De namaak magnetron sloffen hebben ook niet de originele lavendel korrels en ze zijn ook nog eens veel minder gevuld.
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »