USP balk USP balk USP balk USP balk USP balk
Gizzys

Gizzys Trick Golf Balls

€9,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Neem je vrienden in de maling met deze leuke fop golfballen! Ze exploderen, spatten uit elkaar rollen scheef en laten vreemde slierten uit zich komen. Met deze golfballen heb je nooit meer een saaie dag. Als golfer moet je natuurljk ook tegen een ...

Neem je vrienden in de maling met deze leuke fop golfballen! Ze exploderen, spatten uit elkaar rollen scheef en laten vreemde slierten uit zich komen. Met deze golfballen heb je nooit meer een saaie dag.

Als golfer moet je natuurljk ook tegen een gapje kunnen, en hoe kun je een echte golfer nou eens goed te grazen nemen? Precies, met deze vier grappige Trick Golf Balls. Ze zien er uit als normale golf ballen, dus niemand zal doorhebben dat ze nep zijn!
De golfballen komen in een setje van vrier met ieder een ander effect.

Jetstreamer: Als deze golfbal geraakt wordt barst hij open en komt er een enorme sliert uit die door de lucht vliegt. Iedereen zal verstelt staan!

Unputtaball: de naam zegt het al, deze bal is niet te putten. Omdat er een contragewicht in zit kan deze bal nooit in één rechte lijn rollen. Verschrikkelijk irritant, en heel grappig.

Exploder: Wat ons betreft de leukste trick golfbal van allemaal. Deze golfbal explodeert en verandert in een grote stofwolk zodra de club de bal raakt!

Phantom ball: Sla deze golfbal hard genoeg en hij veranderd in een waterige mist. Magisch!
trick golfballenKenmerken Fop Golfballen:

Bestel dit leuke setje vandaag nog!

Geen specificaties gevonden
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Geen reviews gevonden...
Schrijf een review

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »