USP balk USP balk USP balk USP balk USP balk
X-Mini

X-Mini Kai 2 bluetooth speaker orange

€59,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De X-mini speakers zijn altijd al geleverd onder het motto ‘geluid boven formaat’, waaronder er in iedere nieuwe generatie weer beter geluid aangeboden wordt. De nieuwe X-mini KAI2 is het ultieme voorbeeld van vorm gecombineerd met efficiëntie, met ...

X-mini bluetooth speaker Kai 2 orange

De X-mini speakers zijn altijd al geleverd onder het motto ‘geluid boven formaat’, waaronder er in iedere nieuwe generatie weer beter geluid aangeboden wordt.  De nieuwe X-mini KAI2 is het ultieme voorbeeld van vorm gecombineerd met efficiëntie, met de ceramic drivers die zorgen voor een verbazingwekkend geluid en het aparte draai-design van de X-mini.

Behalve de ceramic drivers, zijn er meer verbeteringen ten opzichte van de eerder uitgebrachte Kai van X-mini. De nieuwe Kai 2 heeft wat meer gewicht gekregen, om zo wat extra stabiliteit aan de speaker toe te voegen. X-mini laat zien dat ze bezig zijn met het blijven verbeteren van hun producten. Dit is met name te zien aan die nieuwe toevoeging, DSP Noise-Cancelling Microphone. Dit wilt zeggen dat de storende geluiden op de achtergrond gefilterd worden wanneer een oproep gedaan wordt met de speakers, wat de kwaliteit van oproepen met de speaker verhoogd. Ook is de levensduur van de batterij flink opgevoerd, van 8 uur van de Kai naar 18 uur van de Kai 2.

Samen met de Kai 2 krijgt u natuurlijk de kabel organisator en de handleiding mee gestuurd. Ook krijgt u er een multi-internationale specificatieblad bij geleverd.

Geen specificaties gevonden
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Geen reviews gevonden...
Schrijf een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »